Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg

Het Vakplatform is een kennis- en inspiratieplatform dat zich ten doel stelt de natuurlijke en integrale gezondheidszorg te verhelderen en versterken.

Het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg informeert en verbindt complementair en regulier werkende therapeuten, artsen en geïnteresseerden in de natuurlijke en integrale gezondheidszorg op het gebied van onderzoek, diagnostiek, therapie en preventie. Het uitgangspunt hierbij is de integrale benadering van de mens, d.w.z. dat de mens wordt bekeken als geheel van hoofd, hart en lichaam in relatie tot zijn of haar leefsituatie.

www.vnig.nl

VNIG wordt in 2024 ook toegezonden aan alle leden van de beroepsverenigingen AVIG, MBOG, VBAG, VNRT en de FAGT.

Bij een abonnement ontvangt u automatisch de GRATIS digitale nieuwsbrief. Klik hier voor de algemene abonnementsvoorwaarden.

VNIG - 6x per jaar voor € 54,95

Een jaarabonnement kost € 54,95 dit is incl. BTW en excl. eenmalige verzend- en administratiekosten van € 3,80 (buiten Nederland is dit eenmalig € 7,95). Abonnees ontvangen ook elke twee weken een digitale nieuwsbrief, én krijgen toegang tot de database waarin alle reeds verschenen artikelen zijn opgenomen. Al deze artikelen zijn ook als PDF te downloaden.

Bestellen
×Close